Logg Inn | Registrer

Totalleverandør av kun nedbrytbare produkter!
Fast lav frakt kr 350,- eks mva hele Norge*
Support/Salg? Ring tlf 92 02 97 50
Send epost info@natureschoice.no

Totalleverandør av miljøvennlig og bærekraftig emballasje.
Laget av fornybare ressurser.
Support/Salg? Ring tlf 92029750/48891895
Send epost info@natureschoice.no

NATURE'S CHOICE

Nature’s Choice  er en spesialist innen plantebasert komposterbar matemballasje,  med en visjon om å redusere bruk av plast og endre måten vi tenker og håndterer avfall på .Våre prisbelønnede engangsartikler er laget av materialer som er fornybare, har lavere karboninnhold, fri for plast og er biologisk nedbrytbare.
Samtlige av Nature’s Choice produkter er sertifisert komposterbare, og sammen med matavfall kan det brytes ned og bli til næringsrik jord på under 12 uker. Dette være i komposteringsanlegg, eller i komposteringsmaskin fra Nature’s Choice
Nature’s Choice samarbeider med noen av verdens ledende produsenter, og er Vegware Ltd sin offisielle representant av produkter og tjenester i Norge.

 Nature`s Choice ambisjon er hele tiden være den leverandører av emballasje som har det bredeste sortimentet, til best kvalitet, inneha mest kunnskap og alltid være oppdatert, innenfor et segment som utvikler seg utrolig raskt

Nature’s Choice er leverandør og spesialist av biologisk nedbrytbar emballasje, laget av fornybare ressurser. Alt er sertifisert komposterbart og fri for plast/mikroplast. Nature’s Choice holder til i den grønne kommunen Enebakk, som med lit ekstra kraft ligger et steinkast fra Oslo.
Nature’s Choice er Vegware sin offisielle representant i Norge og våre prisbelønte produkter er av meget høy kvalitet og gir deg som kunde det ypperste innen komposterbar emballasje.
I tillegg til et bredt sortiment på 300 artikler, utvikler Nature’s Choice sammen med verdens ledene produsenter, helt unike produkter for kunder som søker det helt spesielle. Det kan være et produkt hvor alternativet kun er i plast, og hvor man leter uten å finne en plastfri løsning. Eksisterer produktet, så finner Nature’s Choice det. Finnes det ikke, så lager vi det.
Bakgrunnen for Nature’s Choice kan vi takke vår kjære Konge for, som for noen år siden snakket om en hval som hadde magen full av plast. Med den tanken i bakhodet, begynte så smått ideen om å finne produkter som kunne erstatte dagens bruk av fossil plast, med komposterbart materialet.
Som dere hører, det ligger i ordet fossil, slik barna våre kaller oss foreldre. Fremtidens engangsartikler bør ikke og skal ikke føre til forurensing av sjø og land av plastsøppel som ikke hører til i naturen.
MERK! Uansett emballasje så er det vårt, mitt og ditt ansvar å kaste det i søpla. Det er ikke søppel som søpler. Det er det mennesker som gjør.
Med bred kunnskap og med en tungvekter i ryggen som Vegware, tør vi tør å påstå og ha det største og mest kortreiste produkt-sortimentet i Norge, av komposterbare produkter av ypperste kvalitet til konkurransedyktige priser.
Scroll to Top